Zoekmachine adverteren

Lees hier alles over zoekmachine adverteren, de telemarketing van deze tijd. In vroeger tijden hing je een groot uithangbord aan de gevel van je winkel, en zo verkreeg je klanten. Vandaag de dag moet je zorgen dat je shop goed vindbaar is in de zoekmachines zoals Google. De specialisten van Markant internet kunnen je shop vindbaar maken met meer sales als gevolg. Zij kunnen een betaalde vermelding in een zoekmachine zoals Google regelen, als de potentiële klant een zoekterm intypt, dan staat jouw zaak bovenaan. Maar Markant internet doet meer dan zoekmachine adverteren ter salespromotion. Lees verder wat de specialisten van Markant internet nog meer doen.

Het gaat om het geheel

Bij zoekmachine adverteren staat jouw zaak wel bovenaan in de zoekmachine, maar er moet meer gebeuren dan enkel in het zicht komen. Het moet ook aantrekkelijk zijn om op het internetadres te klikken en daadwerkelijk naar de site te gaan. Het internetadres moet de klant uitnodigen. Nu zijn er makkelijk veel voorbeelden te vinden. Stel je typt in Google ‘smartphone hoesje kopen’ en klikt zoeken aan. Bovenaan staan de betaalde vermeldingen, en bovenaan het internetadres is ruimte voor enkele woorden tekst. Daar kan staan ’trendy hoesjes’ en onder het adres ‘bekijk hier het assortiment smartphonehoesjes voor diverse merken smartphones.’

Dan nog de site zelf zo maken dat het verkoopt

Via zoekmachine adverteren moet de consument uitkomen op een overzichtelijke site. Het beste voorbeeld hierin is de site van Markant internet zelf. Het heeft weinig bewegende beelden, zeer zeker geen hele slideshow van foto’s achter de tekst, en een goede navigatie. Zoals de specialisten van Markant internet hun eigen site bouwen, zo bouwen zij ook de site voor jouw shop. Zij zorgen dat de site vindbaar is, dankzij een pakkende meta title en meta discription boven en onder het internetadres wil de potentiële klant de site zien, en de site is overzichtelijk. Gegarandeerd heb je dan een site die je terug zal verdienen.