Goedkope facing in het buitenland

goedkope facing

Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor een goedkope facing? Dan wil ik je graag Health Travellers aanbevelen. Deze organisatie biedt tandheelkundige behandelingen in het buitenland aan. Je kunt dezelfde vakkundigheid als in Nederland verwachten, tegen een veel lagere prijs.

goedkope facingWat is een facing?

Het gebit is een belangrijk onderdeel van je lichaam, want ie wil er nou niet een stralende lach? Soms kan het zijn dat er een tand beschadigd raakt of er is iets anders mis. Dit kan een grote invloed op jouw welbevinden. Misschien voel je je er wel heel onzeker door en durf je niet meer te lachen. Een facing is een goede mogelijkheid wanneer je een tand hebt in het esthetisch front die beschadigd is en daardoor een onverzorgde uitstraling geeft aan het geheel. Een facing is een dun schildje van hoogwaardig porselein dat over een afgeslepen tand wordt geplaatst. Met behulp van facings kun je je tanden witter maken en kun je de vorm en stand van de tanden corrigeren.

Een behandeling in het buitenland

Helaas is in Nederland een facing niet goedkoop, zeker wanneer het gaat om een behandeling metmeerdere facings moet je diep in de buidel tasten. Is er dan een goedkopere mogelijkheid? Jazeker! Bij Health Travellers kun je terecht voor een goedkope facing en andere tandheelkundige behandelingen. Deze vinden in het buitenland (Roemenië) plaats en alles word voor je geregeld: van de vliegtickets tot de accommodatie en van de behandeling tot de nazorg. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.