Dopper met naam laten bedrukken: hier kan het

Doppers zijn tegenwoordig bijna niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Veel medewerkers nemen dagelijks een dopper mee naar hun werk om hier af en toe water uit te drinken. Je kunt deze hype als bedrijf goed gebruiken om dit in je eigen voordeel te laten spelen. Zo kun je een dopper met naam laten bedrukken bij Prikkels om deze als relatiegeschenk cadeau te doen. Je kunt de dopper met je bedrijfsnaam en logo laten bedrukken. Een dopper is een mooie manier om het gebruik van kunststof flesjes te verminderen. Bij Prikkels heb je meerdere mogelijkheden. 

Een dopper met naam laten bedrukken? Zo werkt het

Je hebt keuze uit acht kleuren, waarvan roze, geel, mintgroen en groen nieuwe aanwinsten zijn. Het logo van je bedrijf stuur je naar Prikkels in EPS of Adobe Illustrator formaat. Op basis hiervan maakt Prikkels een proefdruk en een duidelijke prijsopgave. Zo weet je hoeveel je kwijt bent voor het laten bedrukken van meerdere doppers. Een dopper met naam bedrukken is niet alleen een unieke, maar ook nog eens een milieubewuste manier om een relatiegeschenk aan te bieden. Het logo kan niet alleen op de kop gedrukt worden, maar ook op de rest van de dopper. Dit kan dankzij een nieuwe digitale druktechniek die bij Prikkels wordt gebruikt.

Je kunt er bij Prikkels ook voor kiezen om een compleet pakket als relatiegeschenk aan te bieden. Naast de dopper zelf zit ook een waterbelt en (optioneel) een fles Karvan Cevitam. Het pakket kan ook nog verder worden aangevuld met een handdoek, badjas of andere producten die volledig zijn gepersonaliseerd.