Beeldjes en sculpturen als cadeau

Wanneer je een mooi en blijvend cadeau wilt kopen, moet je zeker eens de website van Artihove.nl bezoeken. Allerlei beelden en sculpturen, in verschillende soorten materialen, zijn daar verkrijgbaar. Voor in huis of in de tuin, voor je eigen huis of voor je bedrijf, de keus is enorm. Door de verschillende materialen is er iets passends voor elk interieur. Naast beelden koop je er ook fotoprints of vazen en nog veel meer. Het assortiment was in het begin vooral gericht op de zakelijke markt, maar intussen is er ook voor de particuliere klant heel veel moois te koop.

Jubilea en afscheidscadeaus

Voor de zakelijke geïnteresseerde zijn op de website van Artihove jubileum afscheid geschenken online te bestellen. Zoek iets moois uit waar je werknemer nog jarenlang met plezier naar kijkt. Een mooi cadeau bij een jubileum of bij een afscheid maakt dat een medewerker tevreden terugkijkt op de tijd bij jouw bedrijf. Daarmee wordt hij of zij een ambassadeur voor je bedrijf. Een goede reden om een mooi cadeau voor hem of haar uit te zoeken. Er zijn kunstwerken die speciaal voor dit soort gelegenheden zijn ontworpen, maar ook veel andere cadeaus uit het assortiment zijn geschikt om te geven bij deze feestelijke gelegenheden.

Bronzen beelden

Een bronzen beeld online bestellen kan ook. Brons is bij uitstek geschikt om beelden van te maken en houdt zich heel goed in de buitenlucht. Sterker nog: bronzen beelden worden mooier naarmate ze langer in de buitenlucht staan. Of je nu een beeld wilt voor in je eigen tuin of een groot formaat sculptuur voor in je bedrijfshal of voor in de tuin van je kantoor, het is allemaal mogelijk en uit voorraad leverbaar. Vind je niet wat je zoekt, dan kun je een beeld in opdracht laten maken. Er wordt gewerkt met een vaste groep kunstenaars. Er is er vast eentje bij die aansluit bij jouw smaak en belangstelling. Het is gemakkelijk om even contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. De beelden in het echt bekijken en niet alleen online kan ook, in hun eigen beeldentuin.

Beeldjes als cadeau

Kleinere beeldjes bij artihove.nl bestellen kan natuurlijk ook. Bronzen beelden zijn vaak groot en massief en heel geschikt voor buiten. Kleinere beeldjes van zilver of zelfs keramiek geven een veel intiemere sfeer en zijn beter geschikt voor in de huiskamer of je kantoorruimte. Bronzen beelden zijn ook relatief duur, de kleinere beeldjes zijn als cadeautje een stuk betaalbaarder. De kleinere beeldjes zijn ook juist heel geschikt als cadeautje. In de privésfeer of zakelijk. Er wordt altijd een kaartje bijgeleverd met de achtergrond van het kunstwerk en de kunstenaar. Dat maakt het beeldje als cadeau nog persoonlijker. Tot slot kan ook vaak een tekstplaatje op het beeldje worden aangebracht als herinnering aan de bijzondere gelegenheid. Mocht dat niet lukken dan kan een kaartje worden bijgevoegd met een persoonlijke boodschap.