Terras windschermen komen van belang

terras winschermen logo

In de horeca kennen ze het belang er wel van, windschermen. Windschermen zijn schermen die weersomstandigheden ‘verzachten’ wanneer je op een terras zit. Ze zijn natuurlijk goed voor veel meer dan alleen weersomstandigheden. Zo bieden ze de gasten meer privacy, en je bespaart geld.

terras windschermen 2

Verschillende voordelen

Een windscherm heeft zoals net al genoemd verschillende functies. Ze beschermen gasten, en het terras tegen vervelende weersomstandigheden. Harde wind komt niet door het scherm heen, waardoor terrasgasten rustig hun drankje kunnen drinken, of broodje kunnen eten. Wat ook een voordeel is dat ze wat meer privacy bieden. Wanneer je op een terras zonder windscherm zit, kan iedereen je goed en duidelijk zien zitten. Dit is wanneer je een windscherm hebt meer afgedekt, en heb je dus meer privacy. Ook is er een duidelijke scheidingslijn naar een aangrenzend terras. Voor de medewerkers is het ook prettig. Zij lopen niet met hun overvolle dienbladen door windvlagen.

Geld bespterras windschermen 3aren met een windscherm

Een windscherm bespaart je ook geld in de winter. Wanneer je in de winter de heaters vol aan zet terwijl het waait heeft dit natuurlijk geen zin. Als je terrasschermen hebt, komt de wind niet door de schermen heen en blijft de warmte van de heater op zijn plek. Zo heb je aan bijvoorbeeld twee of drie heaters genoeg, en hoef je ze niet vol aan te zetten. Dit bespaart verrassend veel geld op energiekosten. De terrasschermen zijn dus goed voor een aantal verschillende zaken. Kortom, wacht niet langer en schaf vandaag nog jouw windscherm aan!