Elektrische heren fiets online kopen, waar moet je op letten?

Een elektrische heren fiets online aanschaffen is niet zo ingewikkeld, voeg een heren e-Bike aan het online winkelmandje toe, reken af en wacht even tot de fiets aan huis geleverd wordt. Toch zijn niet alle elektrische heren fietsen hetzelfde, om het proces van een eBike kopen via internet wat eenvoudiger te maken hebben we de belangrijkste aandachtspunten op deze pagina gezet. Zo kun je doelgericht online winkelen.

Bij Fast Furious kun je niet alleen scooters kopen maar ook heren ebikes, van heel goedkoop naar zeer luxe.

Elektrische heren fiets

Damesfiets of herenfiets?

Het maakt bij moderne fietsen niet zoveel meer uit of er een dame of heer op rijdt. Veel elektrische heren fietsen hebben geen tussenstang meer, dat is niet meer nodig. Er zijn uitzonderingen zoals Cargo e-Bikes die leverbaar zijn met en zonder tussenstang. Houd wel rekening met de maat van de banden, 26” is voor kleinere personen wat vaak dames zijn, 28” is voor grotere fietsers wat vaak heren zijn.

Actieradius accu

Bij een elektrische heren fiets bestellen zie je veel prijsverschil in de webshop. Dat verschil zit voor een groot deel in de accu. Hoe krachtiger de accu, hoe hoger de actieradius. Dat is de afstand die je op één acculading kunt rijden. Wanneer je houdt van lange ritten in het bos, en niet een extra accu mee wilt slepen is het beter om voor een model te kiezen met een hogere actieradius.

Gewicht van de elektrische herenfiets

Bij een e-Bike aanschaffen moet je er rekening mee houden dat het totaalgewicht aanzienlijk hoger ligt dan bij normale fietsen. Er is een motor in het frame verwerkt en de accu heeft ook een behoorlijk gewicht. Hoewel je ook zonder trapondersteuning kunt rijden op een elektrische heren fiets zal dat niet voor iedereen even prettig zijn.

Goedkoop een e-Bike kopen

Een goede elektrische heren fiets hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen de online e-Bike prijzen in de webshop. Naast de eenvoudige manier van winkelen kun je dag en nacht online terecht, en als je nog vragen hebt kun je die stellen via telefoon of het reactieformulier. De garantie van een elektrische heren fiets online kopen is vergelijkbaar met een e-Bike aanschaffen in de standaard fietsenwinkels. Je bent zelfs beter beschermd dankzij de Wet Aankoop op Afstand die geldt voor webshops.

Goede merken zijn:

https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/heren-fietsen/dutchebikes/
https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/heren-fietsen/puch/

Bij zowel Puch als Dutchebikes ben je verzekerd van een gedegen kwaliteit e-bike voor een voordelige prijs.

Bekijk vanuit de luie stoel thuis alle merken en modellen elektrische heren fietsen in de webshop van Fast Furious.