De Jabra headset; kwaliteit uit Denemarken

Eén van de bekendste merken in het headset-landschap is Jabra. Deze merknaam is gekozen door GN uit Denemarken, de grootste leverancier van headsets in de wereld. De Jabra headset is een combinatie van GN Netcom en Jabra consumenten. GN Netcom werd altijd gezien als de headset voor de zakelijke markt, zoals callcenters en kantoren. De laatste decennia volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Daarom heeft GN gekozen voor een uniforme merknaam voor zowel de zakelijke als particuliere markt voor headsets: Jabra.
snom-760-1
De kenmerken
De Jabra headset heeft een stijlvol design, die door consumenten ook wordt gezien als het sterkste punt. Verder is het draagcomfort uitstekend en is de geluidskwaliteit standaard sterk. Het materiaal van deze headset is duurzaam en het ontwerp slim. Daardoor past de headset op ieder hoofd en is die makkelijk aan te passen op de vorm van je hoofd.

Draadloos
Wil je onderweg naast muziek luisteren ook bellen? Dit kan met de draadloze headset. Met deze headsets kun je bijvoorbeeld bellen onder het sporten. Ook headsets met een draadverbinding zijn handig in gebruik en hebben alle sterke punten die je mag verwachten.

Er zijn meerdere namen gegeven aan hetzelfde product. Deze headset draagt in sommige gevallen ook nog de naam van het bedrijf, GN.