Betonlook lakverf is een feest voor het oog!

Als je op zoek bent naar een echt originele manier om de badkamer of het toilet af te werken dan zou je je zeker eens moeten oriënteren op betonlook lakverf. Dit is een speciaal soort lak met het uiterlijk van beton. Je kunt het gewoon aanbrengen net zoals elke andere soort lak, met een vrij gladde roller. Als je enkele lagen hebt aangebracht is deze verf volledig vochtbestendig, wat hem perfect maakt voor in de badkamer of wc. Het is dus een hele praktische oplossing, en het fijne is, je kunt beton cire voor de badkamer online bestellen. Je hoeft er dus niet voor naar de winkel, en de zware potten worden gewoon bij je thuis bezorgd.

Is betonverf moeilijk aan te brengen?

Het fijne aan de betonlook lakverf die je via https://betoncire.shop/ kunt bestellen is dat hij heel gemakkelijk aan te brengen is. Je hoeft dus helemaal geen professionele klusser te zijn of veel ervaring met klussen te hebben om een beton cire badkamer te maken. Sterker nog, de verf is echt bedoeld voor consumenten die een betaalbaar alternatief zoeken om hun badkamer mee af te werken. Als je het netjes doet en je hebt wat geduld dan is het resultaat prachtig, en dat is precies waarom betonlook verf zo populair is.

Ga voor een stijlvolle beton cire badkamer

Er is nog een tweede reden waarom een betonlook badkamer (oftewel een beton cire badkamer) zo populair is. Dit is omdat het er ontzettend stijlvol uitziet. Een betonlook wand heeft namelijk helemaal geen naden, in tegenstelling tot tegels. Daardoor oogt het veel egaler en super strak. De ruimtes die je met deze verf afwerkt zijn dan ook heel makkelijk te stylen. Er passen accessoires en handdoeken bij in alle kleuren, en dus kun je het precies zo afwerken als je maar wilt. Ga je voor een bonte verzameling aan kleuren voor jouw gezin met kleine kinderen of liever voor een luxe spa uitstraling voor jou en je partner? Alles is mogelijk met betonlook verf.

Krijtverf voor een vergelijkbare uitstraling

Houd je heel erg van de strakke, ietwat stoere uitstraling van beton? Dan ben je ook zeker fan van krijtverf! Dit is zeer matte muurverf die verkrijgbaar is in allerlei verschillende kleuren. Je kunt hem in de bouwmarkt halen, maar beter via https://chalkpaint.store. Daar hebben ze namelijk krijtverf van topkwaliteit, welke er super mooi uitziet op jouw wanden. Wat je zou kunnen doen is de krijtverf in eenzelfde tint bestellen als de betonlook verf voor de badkamer, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen tussen de ruimtes in. Zo creëer je uniformiteit en een huis dat in balans is. Krijtverf is net als betonverf heel gemakkelijk aan te brengen, dus je hoeft er geen klus-pro voor te zijn!