Onze tuin verbouwen voor meer rust

Wist jij dat je meer rust kunt krijgen als jij jouw tuin verbouwen gaat? Het lijkt wellicht onmogelijk maar maak gebruik van meer kleur! Hiermee breng jij een soort van “flow” in jouw eigen lichaam en dat voelt wel prettig. Ook wij zijn namelijk druk bezig met het renoveren van onze woning. Omdat wij op de zolder zijn begonnen is het beneden nogal een rotzooi. Iets wat ook in mijn hoofd is op dit moment omdat ik niet bepaald de ruimte heb om te kunnen mediteren.

s

Voorheen deed ik dit in de tuin aangezien je hier volledig tot rust kan komen. Nu dat hier van alles ligt qua spullen is het ook daar niet meer mogelijk. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een bedrijf te vinden die dit voor ons geheel kan renoveren. Wij hebben zelf geen groene vingers waardoor het ook niet eens mogelijk is om dit uberhaupt te realiseren.

Gevonden!

Doordat ik online was gaan zoeken naar een hovenier, ben ik terecht gekomen op de website van annelaansmatuinen.nl. Dit bedrijf heeft de juiste werkwijze voor ons gerealiseerd. Hierdoor was het dan ook vrij snel duidelijk dat zij kunnen waarmaken dat ik weer kan gaan mediteren.