Waar kun je het beste een snurkbeugel kopen?

snurkbeugel

Je wil een snurkbeugel kopen? Gefeliciteerd, dat is een goede eerste stap. Je partner zal je dankbaar zijn. De snurkbeugel kun je op verschillende plekken kopen. Elke heeft voor- en nadelen dus een beetje vooronderzoek is handig.

snurkbeugel

Bij de tandarts

Je tandarts of mondhygiënist – of allebei – kunnen vaak wel een snurkbeugel voor je maken. Sommige orthodontisten doen het ook. Je bent er dan in de meeste gevallen van verzekerd dat je een echt goede snurkbeugel krijgt. Het is echter wel een groot nadeel dat de kosten onnodig hoog zijn bij de specialisten. Het maken van een snurkbeugel is geen hogere wiskunde maar als je pech hebt ben je bij de tandarts honderden euro’s kwijt voor slechts een snurkbeugel. Als je het niet verzekerd kan krijgen door je verzekeraar dan is het misschien slimmer om eens naar andere opties te kijken.

Een snurkbeugel bij een andere specialist

Er zijn ook bedrijven die zich volledig richten op het maken van snurkbeugels. Dat zijn dan vaak weliswaar geen medisch specialisten maar de vraag is of dat nodig is als het gaat om snurkbeugels. Je betaalt ook voor de kwalificaties van de persoon die je helpt.

snurkbeugel

Online een snurkbeugel bestellen

Wist je dat je die snurkbeugel misschien nog wel het beste online kunt bestellen? Daar kun je dan een kit bestellen die naar je huis wordt gestuurd. Daarmee maak je zelf afdrukken van je gebit. Stuur de afdrukken terug en binnen een paar dagen heb je een snurkbeugel op maat in de brievenbus liggen. Hartstikke handig en betaalbaar!