Zo kun je zelf jouw horeca meubilair restylen

horeca meubilair

Je oude horeca meubilair kan echt niet meer… Maar het kopen van nieuw meubilair brengt aardig wat kosten met zich mee. Je kunt er echter ook voor kiezen om je horeca meubilair zelf te restylen. In dit artikel geven wij je vier handige tips.

Tip 1: Haal de identiteit van jouw bedrijf naar boven

Als je het goed wilt doen, zorg je ervoor dat jouw horeca meubilair de identiteit van je bedrijf naar boven houdt. Zo kun je het de kleuren van je logo geven of je kunt ontwerpen maken die passen bij jouw bedrijf.

horeca meubilair

Tip 2: Werk met bijzondere materialen

Om je meubilair echt te laten opvallen kun je werken met bijzondere materialen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld kurk of kunststof. Dit hoeft echt niet veel te kosten, als je er maar iets bijzonders van maakt.

Tip 3: Restyle in ieder geval de stoelen

Het is slim om in ieder geval de stoelen in je horecazaak te restylen. Klanten komen hier het meest mee in aanraking en dit valt dus het meest op voor hen. Je kunt dit uitgebreid doen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze alleen even opnieuw in de verf te zetten.

Tip 4: Wees creatief

Je hoeft niet altijd veel werk te verzetten om je horeca meubilair een geheel nieuwe stijl te geven. Denk er eerst goed over na en probeer iets creatiefs te bedenken. Of ga op zoek naar creatieve ideeën op internet!