Een genot voor het oog en de maag

Feesten is helemaal mijn ding. Maar wat ik nog leuker vind is een feest organiseren. Je hebt namelijk het hele feest zelf in de hand. Zo kan je een feest organiseren die helemaal naar jouw smaak is. Zelf ben ik naar genoeg feesten geweest en denk ik altijd bij mezelf “ik zou het anders doen”. Ik moet bijvoorbeeld wel gezellige barmedewerkers hebben die de boel gezellig houden. Heel vaak kwam ik namelijk bij de bar en kreeg ik een chagrijnig iemand die mijn drankje verzorgde. Dat geeft natuurlijk niet goed de sfeer af.

De organisatie

Voor het organiseren begon ik met het huren van een zaal natuurlijk. Zo zag ik een mooie zaal waar genoeg dansruimte was en ook nog zitplekken voor degene die even hun voeten moeten laten rusten. Van al het dansen kunnen de voetjes namelijk moe worden. Daarnaast heb ik een bar nodig. Een bar die moest ik ook huren. Maar een site die dat kon regelen had ik al snel gevonden. Hier kon ik een mobiele bar huren. Heel handig. Nu was de vraag welke bar? Zo is er een neutrale bar, chique bar, robuuste bar, industriële bar en vintage bar.

Hierbij zit dan ook verlichting in de bar, je kan de bar branden naar je eigen keus en natuurlijk een ingericht barconcept, die je zelf samen kan stellen! Het handige is daar kan je ook barpersoneel bij huren. Dat klinkt als de perfecte deal. Ik ga dan wel voor een grote bar en niet voor de minibar. Het wordt een groot feest namelijk.

Extra materialen

Naast deze onderdelen wil ik ook een koffiemachine huren. En waarom? Het personeel achter de bar moet natuurlijk niet moe worden en daar helpt een kopje koffie dan ook bij. Net als voor de organisatoren en voor de mensen die komen helpen. De hulp moet natuurlijk wel een kopje koffie aan worden geboden. Ook dit kon op dezelfde site waar ik een bar ga huren. Er bestaat zelfs een hele koffiebar. Maar die is deze keer niet nodig. Zo koos ik wel voor de volautomaat koffiemachine. Dan is het maar 1 druk op de knop en je hebt de koffie die je wil. Bij een halfautomaat vergt dat misschien een beetje veel tijd om een koffie te maken en er ook nog een beetje van te genieten.

De finishing touch

Met deze dingen geregeld kan ik verder aan de slag. Het moet er natuurlijk ook leuk uitzien. Dus moet ik zorgen dat het goed schoon is en alles leuk versierd is. En natuurlijk komt dan het mensen uitnodigen.