Voor lunch Vianen ga ik altijd naar Zas & Fratsen

Ik heb toch een leuke café gevonden waar je lekker kan eten,  Zas & Fratsen is de naam van dit café. Hier kan je een zeer lekker eten bij lunch Vianen. Maar ook een lekker Zoep van de dag is bijzonder. Ja Zoep met een -s- dat maakt het zo bijzonder. Samen met een goede vriend ga ik één keer per maand hier eten, vandaag is het weer onze dag om hier een lekker lunch te gaan nuttigen. De eigenaar Jan Kees maakt het altijd bijzonder wanneer wij weer voor een lekkere lunch langs komen. lunch Vianen

Weer enorm genoten van de lekker lunch

Wanneer je op zoek bent naar een gezellig café waar het niet alleen gezellig is om te zitten, maar ook lekker eten gemaakt wordt dan ben je bij Zas & Fratsen aan het juiste adres. Alleen bij het zien van de menu kaart krijg je al een grijns op je gezicht. Vooral als je de schrijfwijze van de menukaart ziet begrijp je de “Fratsen”.

Ook voor een lekker bakje koffie ben je bij de koffiebar in Vianen aan het juiste adres. Helaas zit onze lunch er weer op en moeten wij weer huiswaarts, maar één ding is zeker, volgende maand zijn wij hier weer.