Foodtruck in Overijssel: de poffertjeskraam 

Geef jij binnenkort een feestje in Overijssel? Vergeet dan niet om je gasten een lekkere snack aan te bieden. Het huren van de poffertjeskraam van Dirk Poffers is een unieke manier om jouw feestje op te leuken. Bijna iedereen kan wel genieten van een lekkere portie poffertjes! De foodtruck is uitgerust met een grote, zelfgemaakte bakplaat en een zelfontwikkelde beslag-doseermachine. Met een snelheid van wel 1800 poffertjes, oftewel 200 porties, per uur kan elke gast voorzien worden van de oud-Hollandse lekkernij. Vraag snel en eenvoudig een offerte aan, wij zullen jou zo snel mogelijk een prijsindicatie toesturen. 

De voordelen van de truck van Dirk Poffers: 

De foodtruck van Dirk biedt een aantal grote voordelen:

  • Makkelijk en snel opgezet
    Het opzetten van de truck doen wij zelf voorafgaand aan het feest, na afloop wordt de truck weer afgebouwd. 
  • Kleine truck
    Door het compacte formaat van de truck is het mogelijk om de foodtruck op veel verschillende locaties op te bouwen. 
  • Geschikt voor allerlei gelegenheden 

De foodtruck kun je inzetten op verschillende festiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een festival, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of op een kinderfeestje. 

  • Maak je eigen creaties 

Door het grote aantal verschillende toppings is het mogelijk om de poffertjes te versieren naar wens. Op kinderfeestjes kunnen de kinderen hun snack bijvoorbeeld versieren met M&M’s of mini-marshmallows. Daarnaast zijn er andere toppings beschikbaar, zoals aardbeien, plakjes banaan, sauzen, confiture, slagroom, zelfs sterke drank (Cointreau of Amaretto) en uiteraard de klassieker; boter met poedersuiker 

  • Entertainment 

Natuurlijk biedt de poffertjeskraam entertainment. Gasten vinden het erg leuk om te zien hoe het beslag in de poffertjespan valt en hoe de poffertjes snel worden omgedraaid. 

  • Unieke ervaring

Bovendien zorgt een poffertjes-truck op je feestje voor een originele en unieke ervaring waar je gasten het nog lang over zullen hebben.

Een offerte ontvangen voor de poffertjes truck?

Vraag eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte aan op https://dirkpoffers.nl/. Het starttarief is € 350,- daarna wordt de prijs afhankelijk van het aantal gasten en de locatie bekeken.