Milieuvriendelijk en kwalitatief Bradleys thee kopen 

bradleys thee kopen

Zou jij graag Bradleys thee kopen? Dan is het goed om te weten dat er projecten draaiende gaan om werk-en leefomstandigheden in landen die thee produceren te verbeteren. Door deze projecten zal er een verschil kunnen worden gemaakt bij het onderwijs, de gezondheidszorg en de huisvesting. 

Hoe wordt dit nou precies gedaan? Er worden bijvoorbeeld verpakkingen gemaakt die milieuvriendelijk zijn. Hierdoor zullen ze het milieu niet kunnen beschadigen.
De verpakkingen zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Hierdoor dragen ze dus een stukje bij aan het milieu! 

bradleys thee kopen

Verandering op de traditionele markt

Door Bradleys thee te kopen, zal de traditionele markt een stukje kunnen veranderen door de nieuwe theeconcepten. De thee is kwalitatief enorm goed en smaakt overheerlijk!
Hierdoor kun je genieten van de thee. De thee wordt geproduceerd met de keurmerken van Fairtrade, Rainforest en SKAL bio. Fairtrade is de thee die ook wel bekend staat, doordat het kinderarbeid tegengaat. Bovendien is het heel milieuvriendelijk. 

Lust jij dus een lekker kopje thee? Dan heb je meer dan genoeg smaken bij Bradleys thee. Hier is enorm veel keuze in smaak, maar ook in keurmerken!