Een branded instax camera is een goed relatiegeschenk

Bij Fotoflyer weten ze waar jouw klanten blij van worden: van een branded instax camera. Een branded instax camera is een camera die instant foto's maakt en voorzien is van het logo van jouw bedrijf. Je kunt deze camera cadeau geven als relatiegeschenk en daarmee je naamsbekendheid vergroten. Zowel op de verpakking als op de camera zelf wordt dan jouw logo of bedrijfsnaam geprint. Een leuk cadeau waar je relaties ook nog iets aan hebben. Een branded instax camera is de oude, vertrouwde Polaroidcamera in een nieuw, modern jasje. En in deze tijden is het ook wel weer eens leuk om échte foto's in handen te hebben.

Met een branded instax camera maak je leuke foto's

De branded instax camera zorgt niet alleen voor leuke foto's, dat kun je met je mobiel ook voor elkaar krijgen. Het bijzondere van de branded instax camera is dat je de foto's direct geprint krijgt. Je kunt ze dus direct op je prikbord hangen, zonder dat je nog naar een printstation of online moet om de foto's te laten afdrukken. Het zijn redelijk kleine foto's dus je kunt ze gemakkelijk meenemen in je portemonnee of in je tas om aan anderen te laten zien. Zo voorkom je dat je moeder weer eens de verkeerde kant op swiped op je mobiel.

Doe wat leuks met de foto's

Heb je een leuke dag met een vriendin gehad? Hoe leuk is het dan om een van de gemaakte foto's naar haar op te sturen als kaartje? Je kunt de foto ook in een lijstje doen en dit aan haar geven als jullie elkaar weer zien. Heb je verschillende leuke foto's gemaakt, bijvoorbeeld van je gezin? Dan is het maken van een mooie collage weer een leuk idee. Plak de foto's op een gekleurd vel papier en lijst dit in. Een herinnering voor altijd en helemaal zelf gemaakt!

Reclame maken is belangrijk

Voor ieder bedrijf is het belangrijk dat de bedrijfsnaam bekendheid geniet. Nu kun je natuurlijk adverteren op de boarding langs het voetbalveld, maar het is veel leuker om verschillende mensen blij te maken met een cadeau op maat. Geef een branded instax camera aan je werkrelaties of aan je medewerkers in hun kerstpakket. Misschien is het zelfs een goed idee om er een winactie aan vast te knopen. Zeker wanneer je dat op social media doet, zul je zien dat je bedrijfsnaam in een mum van tijd rondgaat. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, een instax camera komt altijd van pas.