Timmerbedrijf Katwijk Winters

logo

Winters

Timmerbedrijf Katwijk Winters is een timmerbedrijf in Katwijk.
Het bedrijf heeft veel ervaring in de bouw en onderhoud van wanden, kozijnen, ramen en bijvoorbeeld houten vloeren. Zij doen dit al 46 jaar.

Timmerbedrijf Katwijk Winters is gespeciaiseerd in nieuwbouw, onderhoud, verbouw en restauratie. Een klus voert het bedrijf perfect uit van begin tot eind. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service is belangrijk bij elke klus en het bedrijf realiseert sit voor je. Er werken ervaren mensen voor elke klus, denk aan loodgieters, elektriciens, schilders en bijvoorbeeld stukadoors.
Het bedrijf zorgt voor de wensen en behoeften van de klant en spelen hier ook optimaal op in.mannen aan het werk

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf Winters. Ik wilde namelijk een houten vloer en het bedrijf timmerbedrijf Katwijk Winters heeft dit kunnen realiseren voor mij. Met een afspraak vroegen werknemers aan mij wat mijn wensen en behoeften waren. Die heb ik uiteraard verteld en de werknemers gingen hier optimaal op inspelen. De werknemers die de houten vloer legde bij mij waren erg vriendelijk en professioneel. Ben je ook opzoek naar een bedrijf die bijvoorbeeld de bouw en onderhoud van een houten vloer of kozijnen realiseren op een professionele en kwalitatief goede manier? Dan adviseer ik om het bedrijf Timmerbedrijf Katwijk Winter te benaderen!