Wat je moet weten voor een vloercoating aanbrengen 

vloercoating aanbrengen

Een vloercoating aanbrengen doe je niet zomaar even in een middagje. Het is een heel proces waarbij je met van alles rekening moet houden. In dit blog leg ik je de stappen van een keuze voor een vloercoating uit. Hopelijk heb je daar iets aan. 

vloercoating aanbrengen

De verschillende kwaliteiten van de verschillende coatings

Heb jij recentelijk gekeken naar je garage, bedrijf of woonkamer en besloten dat je vloer wel wat extra bescherming kan gebruiken? Dan is het aan te raden op zoek te gaan naar een vloercoating. Deze kan je vloer immers beschermen tegen waterschade of schade van bepaalde oliën en chemicaliën. Er zijn echter wel wat dingen die je in overweging moet nemen als je gaat beginnen met een vloercoating aanbrengen. Niet iedere coating is immers even geschikt voor iedere ruimte. Vloeren waar veel zware belasting op komt, hebben andere bescherming nodig dan vloeren waar alleen maar mensen op lopen. 

Wie kan mij helpen bij het aanbrengen van de coating? 

Daarnaast moet je overwegen of je het belangrijk vindt dat de kleur en structuur van je vloer hetzelfde moet blijven. Of dat een het belangrijker is dat een dikke beschermlaag de vloer volledig beschermt. Om je te helpen bij de beste keuze voor jouw vloer is het aan te raden een expert in te huren. Deze werken al jaren met vloercoatings en weten beter welk product bij jouw vraag past.