Mooi en kwaliteit

bierverpakkingen

Wanneer je een verpakking wilt laten maken voor het biermerk waar je trots op bent, moet deze natuurlijk wel aan je verwachtingen en eisen voldoen. Naast de bierverpakkingen kun je ook bierviltjes laten bedrukken, op deze manier heb je een leuk promotiemiddel om je merk nog beter in de markt te zetten. Wat je ook laat ontwerpen door ding.nl, de materialen die worden gebruikt zijn van milieuvriendelijk karton gemaakt. Door het FSC keurmerk ben je er zeker van dat je aan een gezond milieu meewerkt.

Standaard verpakking of maatwerk

Met de bierverpakkingen van je bedrijf is het de bedoeling dat je iets anders hebt dan een andere partij, met de maatwerk verpakkingen val je op een goede manier op bij de verkooppunten. Het designteam kan namelijk voor jou biermerk een verpakking ontwikkelen die niemand anders heeft, hierbij wordt je huisstijl en de kleuren van het merk niet vergeten. Profiteer nu ook van dings.nl, met een unieke verpakking en zie dat de ook jouw biermerk nog meer onder de ogen komt van consumenten. 

Verpakkingen voor andere branches

Naast de bierverpakkingen zijn er nog veel andere verpakkingen waarvoor je bij dings.nl terecht komt, ook wanneer je een bakkerij hebt kun je verpakkingen laten ontwerpen door het bedrijf. Groente en fruit, snack, kortom alle soorten en maten verpakkingen die een ding gemeen hebben met elkaar. Iedere verpakking voor welke branche dan ook, is altijd milieuvriendelijk ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je ook je steentje bijdraagt aan het milieu voor de volgende generatie.