MKB factoring

Administratie

Finqle regelt alle zaken voor jou als ondernemer wat betreft MKB factoring. Zij nemen voor jou als ondernemer de zorgen weg waardoor je je kunt blijven focussen op jouw core business, namelijk het verkopen van je producten en/of het leveren van je diensten. In deze blog geef ik je meer informatie over deze dienst en alle mogelijkheden ervan. Lees daarom hieronder ook gauw verder!

MKB factoring

Wat is MKB factoring?

MKB factoring is een dienst van Finqle die zich volledig richt op de MKB markt. Zij zorgen ervoor dat MKB’s voorzien zijn van hun debiteurenfinanciering. Als klant meld je je aan, teken je de online overeenkomst en upload je al snel en gemakkelijk je factuur via hun online platform en betaald deze al binnen 1 dag uit. Finqle controleer binnen één werkdag al de kredietwaardigheid van je opdrachtgever. Na betaling zorgt Finqle ook voor de verdere afhandelingen.

Factuur

De voordelen van de flexibiliteit van Finqle

Wanneer je kiest voor MKB factoring ben je als klant niet verplicht om je hele debiteuren portfolio onder te brengen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om dit per debiteur te doen. Dit maakt de dienstverlening van Finqle dan ook enorm flexibel en veel ondernemers ervaren dit als een groot voordeel. Ook stelt Finqle geen eisen aan je omzet, bedrijfsgrootte of je factuurwaarde waardoor je als MKB’er uitermate geschikt gebruik kunt maken van hun diensten.

Meer informatie

Heb jij nog een vraag over MKB factoring of wil je meer weten over het bedrijf? Aarzel dan niet en bekijk eens de website. Zie alle mogelijkheden voor jou als MKB’er en ontdek gauw de voordelen die erbij komen kijken. Mocht je liever telefonisch de mogelijkheden bespreken? Dan kan dit ook. Ze zijn tijdens kantooruren bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur op het volgende nummer 085 3033 650.