Cadeau voor jezelf: een pen met je eigen naam

Schrijf je graag en veel? Dan is een pen met eigen naam laten drukken een leuk cadeau voor jezelf. Ook voor zakelijke cadeaus bij een jubileum of als afscheidscadeau is het heel geschikt. Tot slot is het een mooi en chique relatiegeschenk. Schrijven doet iedereen wel eens ondanks alle digitale communicatie, dus een pen is altijd een geschikt cadeau. Wanneer er een tekst of naam in gedrukt is, is dat een extra mooi cadeau: persoonlijk en met aandacht gekozen. Je zult merken dat het bijzonder gewaardeerd wordt wanneer je zo’n mooi cadeau geeft.

Een betaalbare pen

Een Parker pen bestellen bij www.pengraveren.nl is een betaalbaar cadeau. Parker is een wereldberoemd merk en het merk is al actief sinds eind negentiende eeuw. Veel mensen kennen het merk Parker wel. Het is daarnaast een heel betaalbaar merk, dat maakt het bij uitstek een pennenmerk voor iedereen. Cross pennen zegt van zichzelf dat ze de eerste moderne pen in de geschiedenis zijn. Bedrukken Cross balpen kopen? Dan ben je een collega van menig Amerikaans president. Dat is iets anders waar Cross zich op laat voorstaan: het is de pen van een aantal Amerikaanse presidenten. Als Amerikaans merk pennen is dat natuurlijk fantastische reclame. Net als Parker is een Cross pen goed, betaalbaar en toch stijlvol.

Verbeter je handschrift met Montblanc

Wil je een Montblanc pen online bestellen? Dan koop je de allerbeste kwaliteit en de mooiste pen. Het instapmodel van Montblanc kost al een paar honderd euro, de rest van het assortiment gaat daar soms ver overheen. Goud, platina, zilver, titanium, alle dure en duurzame materialen die je kunt bedenken worden gebruikt bij het maken van een Montblanc pen. Wil je ultieme klasse en stijl uitstralen? Dan weet je welk merk je moet hebben. Maar het is niet alleen buitenkant, ze schrijven natuurlijk ook fantastisch. Naast de klassieke vulpen maakt Montblanc ook rollerballs, fineliners en balpennen. Allemaal van de hoogste kwaliteit. De pennen zijn zo goed dat je handschrift erdoor verbetert.

Niet alleen pennen

Veel van de bekende pennenmerken maken niet alleen pennen en vullingen voor die pennen, maar in ieder geval ook pennenetui’s en mooie pennendozen. Soms zitten er notitieboekjes in het assortiment, of agenda’s. Geen merk maakt het zo bont als Montblanc. Onder dat merk zijn namelijk koffers verkrijgbaar, maar ook riemen, manchetknopen en horloges. Voor een deel kan dat verklaard worden doordat de Montblanc fabriek een lederwarenfabriek heeft overgenomen. Ze hebben daardoor veel lederwaren, zoals portemonnees, tassen en schrijfmappen in het assortiment. Andere pennenmerken kennen een andere historie, zoals de Amerikaanse Crosspennen. De familie Cross was een juweliersfamilie, ook die erfenis zie je terug in hun pennen. Er wordt alleen gewerkt met de meest exclusieve materialen, niet voor niets zijn hun producten zo populair. Heb jij al zo’n luxe pen in huis?