3 tips voor freelance HRM interimmers

freelancer

Je hebt al een tijdje gewerkt voor verschillende HRM interim bureaus en nu wil je aan de slag als HRM interimmer. Maar waar moet je dan in ieder geval op letten? In dit artikel vind je een aantal handige tips. hr interim bureaus

Tip 1: Zorg voor een KvK inschrijving

Als je parttime of fulltime aan de slag wilt gaan als freelance HRM interimmer, zal je je moeten inschrijven bij de KvK. Dit is verplicht en het komt daarnaast ook professioneler over.

Tip 2: Laat een website maken

Als freelance interimmer kun je waarschijnlijk ook via LinkedIn al met veel mensen in contact komen en nieuwe opdrachten vinden. Toch is het ook goed om een eigen website te laten maken. Hiermee straal je professionaliteit uit en je bent zo beter online vindbaar.

Tip 3: Besteed je boekhouding uit

Op het begin kun je jouw boekhouding waarschijnlijk nog wel zelf bijhouden, maar het kost wel veel tijd. Zeker als je moet uitzoeken hoe je dit allemaal moet doen. Daarom kun je dit beter uitbesteden aan een boekhouder. Je zult het dan nog wel zelf moeten bijhouden, maar je boekhouder kan je hier waarschijnlijk ook over adviseren.