Reinig je spa chloorvrij met Aqua Finesse

Aqua Finesse

De spa is een van de fijnste plekjes in huis en mede dankzij Aqua Finesse. Omdat je er vaak in zit met vrienden en familie is het belangrijk om de spa goed schoon te houden. Bacteriën moeten zich niet laten zien en daarnaast wil je ook kalkvorming tegengaan zodat je nog langer gebruik kan maken van de spa.

Een van de reinigingsmiddelen die je kan gebruiken is Aqua Finesse. Dit is een waterbehandeling set die alles bevat om je spa schoon te maken. Gebruik één dosis per week en geniet van schoon en fris water. Het grote voordeel van dit reinigingsmiddel is dat het water zachter maakt, hierdoor zal de kalk verdwijnen in het water.

Hygiëne

Wat zijn de voordelen van Aqua Finesse?

Dit reinigingsmiddel hoef je maar één keer per week te gebruiken en bespaart je daarmee veel onderhoudstijd. Het is makkelijk te gebruiken omdat je het maar één keer per week hoeft toe te voegen in het water.

Dan doet het middel zijn werk. Het reinigingsmiddel verminderd de chloor in het water en laat geen heftige geur achter. Dit is bij het gebruiken van chloor wel het geval. Dit reinigingsmiddel is niet agressief en kan je ook gebruiken met een gevoelige huid. Dit middel is veilig te gebruiken voor je spa en heeft geen effect op je zwemkleding.

Bacteriën

Milieuvriendelijk en goed voor de huid

Aqua finesse is een middel om je spa schoon en fris te houden. Het middel is veilig te gebruiken en is milieuvriendelijk, vriendelijk voor de huid en je zwemkleding. Als je een hele reiniging set besteld kan je hier drie tot zes maanden gebruik van maken.