Geweldig een thuisbioscoop

Wat in eerste instantie een geintje was is nu werkelijkheid geworden, wij hebben een thuisbioscoop in onze woonkamer gemaakt. Vaak kijken wij graag naar een goede film of serie, maar omdat onze televisie alles behalve goed beeld gaf waren wij op zoek naar een andere televisie. Hiervoor zijn wij naar iEar te Tilburg gegaan. Hier heb je de mogelijkheid om in een geluidsruimte te zitten om zo allerlei apparatuur uit te proberen. Tijdens het bezoek aan iEar kwamen wij op het idee van deze bioscoop. Hiervoor hebben wij een beamer gekocht om zo op deze manier de sfeer en ervaring van een echte bioscoop na te bootsen. thuisbioscoop

Gezellige film avond

Natuurlijk hoort bij een beamer ook goede boxen, ook deze hebben wij bij iEar gekocht. Doordat wij deze spullen hebben gekocht kon een gezellige filmavond niet ontbreken en hebben wij meerdere vrienden hiervoor uitgenodigd.

Wanneer je niet weet welk apparatuur het beste in jouw woonkamer past en welk merk je hiervoor moet nemen kan je het beste eens in de winkel van iEar gaan luisteren. In de speciale geluidsruimtes zijn verschillende soorten apparatuur van verschillende merken waaronder, onos, Marantz,NAD, Denon, Rotel, Naim en Sony opgesteld. Op deze manier kan je snel een keuze maken welk merk het beste in jouw oren klinkt.