Zakelijke portofoons huren voor jouw evenement

Wanneer het nodig is om effectief te kunnen communiceren op georganiseerde evenementen is het aan te raden om zakelijke portofoons te huren. Door zakelijke portofoons te huren bij dit soort gelegenheden kun je eenvoudig en snel met een groot aantal mensen communiceren. Dit is mogelijk doordat je met een verschillend aantal groepen in verbinding kunt staan. Een portofoon wordt ook wel eens een walkie talkie genoemd. Via Firecom.nl kun je eenvoudig zakelijke portofoons huren wanneer je in Rotterdam of Amsterdam woont. 

Welke soort portofoon moet ik huren?

Over het algemeen worden soorten portofoons onderverdeeld in digitale en analoge versies. De analoge portofoon beschikt over een bereik van tussen de 5 en 10 kilometer. Nadelen van analoge portofoons is dat ze makkelijk afgeluisterd worden en de spraakkwaliteit relatief slecht kan zijn. De digitale portofoon heeft gemiddeld 25 procent meer bereik. Daarbij bieden zij een stuk hogere spraakkwaliteit voor hetzelfde vermogen. De digitale portofoon biedt uitgebreidere functies zoals het ontvangen van spraakberichten, het ontvangen van meldingen van een brandmeldlocatie of het gebruik van een GPS locatie. 

Online eenvoudig zakelijke portofoons huren

Wanneer je zakelijke portofoons wilt huren, kun je dit direct via de website doen door het formulier in te vullen. Wanneer je dit doet, ontvang je spoedig een bevestiging van de verhuur. Ook wanneer je liever een verkoopspecialist spreekt om de mogelijkheden te bespreken, kun je eenvoudig telefonisch contact opnemen. Wanneer je je aanvraag verstuurt dan dien je de volgende gegevens in te vullen: naam van het project of festival, je voornaam, je achternaam, je adres, eventueel het KvK-nummer, de data en het soort en het aantal portofoons dat je wenst te huren. Bovendien kun je extra’s bij je zakelijke portofoons huren zoals een enkelvoudige lader, een zesvoudige lader, recherche oortjes, extra batterijen en een schoudermicrofoon.