Hier vindt u alles over opslag olie

hoofdstuk-1-1

Mijn baas wilt de opslag olie vergroten. Wij zijn de laatste tijd flink gegroeid en hebben afgelopen kwartaal een flinke omzet geboekt. Dit levert natuurlijk veel voordeel op voor ons en daarom willen wij hier meer te weten over  komen. Daarnaast willen wij dat het bedrijf die ons hiermee gaat helpen aan een aantal voorwaarden voldoet. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en willen wij met een bedrijf werken die verschillende certificaten bezit. Daarnaast moet de prijs- en kwaliteitsverhouding goed op elkaar afgestemd zijn.

Internethomepage_header-1

Op het internet kwam ik veel bedrijven tegen die mij hiermee kunnen helpen. Toch ga ik maar voor een bedrijf kiezen, namelijk Denios. De keuze was al snel gemaakt toen ik de bedrijven met elkaar vergeleek. Denios steekt namelijk op elk gebied ver boven de concurrent uit. Daarnaast willen wij contact opnemen met het bedrijf om de opslag olie te bespreken.

Contact

Het contact tussen mij en bedrijf verliep goed. De medewerkers weten duidelijk waar zij het over hebben en kaarten verschillende punten aan. Dit geeft ons veel visie en krijgen wij een beeld hoe het er uit gaat zien. Geweldig! Dit is precies waar wij naar op zoek zijn.