The Little Green Bag

Voor zowel tassen als accessoires kun je terecht bij TheLittleGreenBag.nl. Er zijn rugzakken, clutches, koffers, handtassen en schoudertassen te vinden, maar ook portemonnees, slippers en zonnebrillen. Zelfs voor luiertassen en laptoptassen kun je genoeg opties vinden bij The Little Green Bag. Ze verkopen een reeks aan merken, waaronder Guess, Valentino, Ted Baker, Michael Kors en Liu Jo. Waar je ook naar op zoek bent, de kans is groot dat je het hier kunt vinden. En bijkomend voordeel is dat bestellingen geplaatst voor 11 uur in de avond de volgende dag al worden geleverd. Helemaal handig als je bijna op vakantie gaat en een nieuwe koffer nodig hebt.

Duurzaam en modieus

Bij The Little Green Bag vind je tijdloze en trendy tassen. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de nieuwste trends in fashion en op het gebied van tassen, dan kun je een kijkje nemen op de blog van The Little Green Bag. Behalve hippe tassen die op dit moment in de mode zijn, kun je ook tijdloze tassen vinden. Ideaal als je bijvoorbeeld een rugzak of laptoptas zoekt waarmee je de komende jaren naar je werk of studie wil, zonder dat deze uit de mode raakt. Bovendien heb je dan een duurzame tas, omdat deze langer meegaat dan de meeste trendy items.

De ideale tas

Je kunt de ideale tas vinden met de Bag Finder van The Little Green Bag. Je vult hier in welke stijl en grootte tas je zoekt, en of je een rugzak, handtas of schoudertas wil. Daarna krijg je een collectie van tassen te zien die passen bij wat jij zoekt. Je kunt de tassen ook bekijken op één van de fysieke locaties in Rotterdam, Delft of Vlaardingen.