Een aanvraag kredietinfo doen is belangrijk

Als je ergens gaat werken of als je met een ander bedrijf of klant samen wilt gaan werken is het altijd handig even een aanvraag kredietinfo te doen. Met kredietinfo weet je meer over de kredietwaardigheid van een bedrijf en zo weet je ook zeker of een samenwerking een goed idee is. Als een bedrijf een goede kredietwaardigheid heeft, dan zullen ze ook gewoon netjes betalen. Als een kredietwaardigheid van een bedrijf laag is, is een samenwerking minder aantrekkelijk. Om het andere bedrijf niet te laten weten dat je dit onderzoekt, kun je een aanvraag kredietinfo van het bedrijf bij iemand anders doen.

Twee verschillende opties: een snelle of uitgebreide check

Als je een aanvraag kredietinfo wilt doen, dan raden wij aan dit te doen bij CBMK. Hier kun je kiezen tussen twee verschillende opties. Je kunt een online check laten doen. Dit is de snelste optie om een bedrijf zijn kredietwaardigheid te checken. Je krijgt dan meteen een online overzicht met de kredietinfo van het bedrijf en de klant. Voor meer informatie kun je ook een uitgebreid onderzoek aanvragen. Afhankelijk van het bedrijf kan dit een paar uur tot een dag duren. Maar dan heb je wel uitgebreide informatie van het bedrijf die met data zoals betalingen en jaarverslagen is opgezet.

Blijf op de hoogte door de alertservice

Wil je tijdens de samenwerking ook op de hoogte blijven van de kredietwaardigheid van een bedrijf? Kies dan voor de alertservice van CBMK. Met de alertservice krijg je een bericht als de kredietwaardigheid van een bedrijf opeens veel veranderd. Zo blijf je op de hoogte tijdens de samenwerking. Heb je een samenwerking met een internationaal bedrijf? Geen probleem, ook hier kan CBMK je updates over sturen. Kijk op www.cmbk.nl voor meer informatie over deze service.