Tuinkast metaal

Tuinkast metaal

Een tuinkast metaal is een mooie oplossing voor het buitenshuis opbergen van spullen. Tuinkussen waar je in een schuur of garage geen ruimte voor hebt, tuingereedschap dat je liever snel bij de hand hebt of buitenspeelgoed dat kinderen snel zelf kunnen pakken. Ook alle spullen voor de barbecue, klapstoeltjes of andere kleine spullen die je buiten kunt opbergen kun je prima in een tuinkast metaal kwijt. Heb je een buitenkeuken? Dan kun je deze kist ook goed toevoegen aan je keuken voor extra opbergruimte en het bewaren van spullen.

Tuinkast metaal: mooi, praktisch en veilig

Tuinkast metaalDe opbergkasten zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Alle boxen zijn waterdicht en hebben een geïntegreerd ventilatiesysteem waardoor schimmel geen kans krijgt. Je spullen blijven dus droog en schoon. Alle kasten hebben een deksel met een gasveer. Deze veer zorgt ervoor dat de deksel niet dicht kan klappen en bijvoorbeeld op hoofd of vingers terecht komt. Dit maakt de tuinkast metaal niet alleen mooi en praktisch maar ook veilig.

Ook in hout mogelijk

Naast de tuinkast in metaal is ook een houten uitvoering mogelijk. Deze kasten zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout en hebben een meer natuurlijke look. Daarnaast zijn er ook verschillende formaten dus er is altijd een tuinkast die helemaal aan jouw wensen voldoet.