Wil je?

Je hebt het gewoon gedaan! Vier jaar geleden begon de relatie met je vriendin en twee weken geleden heb je haar ten huwelijk gevraagd. Ze was dolenthousiast en zei volmondig ja. Ook was ze ontroerd omdat je er goed over had nagedacht. Nu pronkt ze de hele tijd met haar verlovingsring en zegt dat sommige vriendinnen groen zien van jaloezie. Het heeft best een tijdje geduurd om de juiste ring te vinden want je vriendin houdt juist van subtiel. Een knijter van een steen viel dus meteen af. Toen je de uiteindelijke ring zag, wist je dat je beet had.

Stress

Deze gebeurtenis was hartstikke leuk maar nu zit je tot je oren in de stress. Wat er moet heel veel geregeld worden voor de trouwerij. Gelukkig willen je ouders graag helpen met organiseren, zij hebben deze gekte al eens eerder meegemaakt. Jullie kiezen samen de locatie, het thema en het aantal gasten. Je moeder heeft aangeboden om het eten te verzorgen, daar ben je heel blij mee omdat anders de kosten de pan uitrijzen. Je vriendin oh pardon verloofde kiest een fantastische tweedehands jurk waar ze zich heel lekker in voelt. Jij buigt je samen met je vader en broer over het kiezen van een pak, wat nog een hele klus is. Vergeet vooral de schoenen niet.

De verbintenis

En dan na vier maanden voorbereiden is het grote moment daar. Je aanstaande echtgenote komt aan de arm van haar vader op je afgelopen. Ze straalt en je hart vervult zich met geluk. Je kunt er niets aan doen, er vormt een traan in je oog. Nog een keer diep ademhalen en dan door naar het officiële gedeelte. Je ziet aan je verloofde dat zij het ook erg spannend vind. Er volgt een warme zoen, de trouwring gaat om en de gasten klappen en juichen. Je kan niet wachten om de rest van je leven met deze vrouw door te brengen.