NEN 3140 certificaat

Wil jij een NEN 3140 certificaat behalen?

200000059

Werkzaam in de elektro branche? Ongeacht of dat je er al werkt of niet, met een NEN 3140 certificaat weet je in ieder geval zeker dat je veilig te werk gaat. Dit certificaat is er dan ook voor bedoeld om het te begrijpen dat er veilig gewerkt moet worden, al helemaal op het gebied van elektriciteit.

 

Doordat het bedrijf moet voldoen aan de NEN 3140 norm weet jij in ieder geval zeker dat je er veilig te werk kan gaan! Waar kan je het beste deze opleiding volgen? Dit wilde ik natuurlijk weten aangezien ik zonder werk kwam te zitten en maar al te graag met elektriciteit werken. Nu had ik een bedrijf gevonden waar deze NEN 3140 norm is. Nu wist ik natuurlijk niet waarvoor dit dient waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar informatie. Terecht gekomen op de website van PTC opleidingen waar we deze opleiding gemakkelijk konden volgen. Nu moest ik het natuurlijk met onze werkgever over hebben…
Onze werkgever was hier erg enthousiast over en heeft akkoord gegeven dat het personeel deze opleiding gaat volgen. Tevens heeft hij voor het factuur akkoord gegeven deze te betalen! Ik kan niet wachten!