hoed heren

Ben je op zoek naar een mooie hoed heren? Dan is het zeker aan te raden eens het aanbod te bekijken op hatland. Hatland is namelijk al jarenlang een grote aanbieder van hoeden en bied deze aan in veel verschillende maten en varianten aan. Kies bijvoorbeeld voor het mooie Vandiver model wanneer jij op zoek bent naar een wat donkere hoed die ook van een steviger materiaal is gemaakt. Ben je op zoek naar een mooie strohoed met een wat donkere band? Dan kun je voor de hoed heren kiezen in de vorm van het Venango model. Dit model is lekker licht en daardoor ideaal geschikt voor de zomer dagen. Ook heeft hij speciale ventilatie gaatjes die ervoor zorgen dat jouw hoofd lekker koel blijft.

 Stijlvol

Waar vroeger een hoed meer werd gedragen puur om je te beschermen tegen de zon, wind of regen, kun je tegenwoordig ook een hoed heren dragen voor veel andere gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het dragen van een stijlvolle hoed om jouw outfit nog meer op te laten vallen? Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een volledige donkere hoed aan te schaffen en dit te combineren met een donkere outfit. Maar ook als je houd van meer lichte kleuren kun je kiezen voor bijvoorbeeld een lichte outfit en deze helemaal afmaken met een lichte hoed. Hierdoor weet je zeker dat je klaar bent voor de zomer en ben jij goed voorbereid. De hoeden zijn in veel kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een kleur is die matcht met jouw outfit.

 Maten

Het is belangrijk een hoed te dragen die goed past op jouw hoofd. Wanneer je een hoed draagt die te groot of te klein is dan is dit niet plezant. Kies ervoor om met een meetlint jouw hoofd op te meten om vervolgens er achter te komen welke maat het beste bij jou past. Op de site staat bij elke maat welke hoofdomtrek hierbij past.