Wil jij ook mediteren?

Mediteren is nu eenmaal erg prettig om je lichaam en geest tot rust te brengen wanneer erom gevraagd wordt. Door meditatie te doen kan je er op een zeer gemakkelijke manier voor zorgen.

Ikzelf baalde altijd nadat ik ben bevallen van onze tweeling dat ik niet de rust kon pakken wat ik voorheen altijd deed. Ik ging voorheen altijd naar de sauna toe om te genieten en te ontspannen. Om nu al de kinderen daar mee te nemen zat ik niet op te wachten, vindt ze wat dat betreft er nog te jong voor. Hierdoor ben ik toen die tijd gaan zoeken op het internet naar een andere oplossing om tot rust te komen. Dit leidde mij naar de website van Transcendente Meditatie. Bij hun is het mogelijk om een meditatie workshop of training te volgen zodat het gemakkelijk wordt om dit ook thuis uit te voeren.

4

Door thuis meditatie uit te voeren ben je in ieder geval verzekerd van onwijs veel rust en ruimte wat je creëert. Dit is iets wat ik al een lange tijd wil en door middel van te mediteren kan ik er goed voor zorgen dat het ook tot zijn recht komt.