Een kijkje door mijn kledingkast | Kledingstijlen

Er zijn gelukkig verschillende soorten kledingstijlen voor zowel mannen als heren. Dat is maar goed ook, want je moet je immers comfortabel voelen in de kleding die je draagt. De één houdt ervan om er casual bij te lopen en de ander houdt van een nettere kledingstijl of natuurlijk een combinatie van beide.

Ik ben een persoon die houdt van verschillende kledingstijlen. Zo kleed ik me gepast aan de situatie. Zo draag ik gedurende de dag het liefst casual kleding. Een nette poloshirt en een bijpassende spijkerbroek is wat ik graag draag. Tijdens mijn werkdagen draag ik het liefst nette kleding. Dit hoort immers bij de dresscode die het bedrijf voorlegt en daarom bestaat mijn outfit uit nette kleding

Mijn kledingkast zit dus vol met verschillende soorten kleding. Van casual kleding en sportkleding tot nette outfits. Ik neem jullie mee door mijn kledingkast.

Casual kleding

Mijn casual outfits bestaat voornamelijk uit mooie T-shirts of polo shirts, in combinatie met een bijpassende spijkerbroek. Met een mooie blauwe spijkerbroek kan je nooit fout zitten en daarom heb ik verschillende spijkerbroeken in mijn kast zitten. Mijn casual kleding is ook gesorteerd op basis van het seizoen. In de zomer vind ik het lekker om met een korte broek en een bijpassende T-shirt te lopen. In de winter vind ik het lekker om mezelf goed te bedekken en een dikke trui te dragen, die mij warm houdt.

Bij elke outfit, horen mooie bijpassende schoenen. Ik vind de schoenen misschien wel het belangrijkste van allemaal. Bijpassende sneakers passen het best bij een casual outfit. Ik ben zelf enorm fan van de merken Nike en Adidas. Niet te duur en ideaal loopcomfort.

Nette kleding

Gedurende de week, maak ik het meest gebruik van mijn nette kleding, omdat dit het best past bij mijn functie. Daarom bestaat mijn kledingkast voornamelijk uit nette overhemden. Ik draag voornamelijk witte overhemden, omdat deze goed gecombineerd kunnen worden met een bijpassende jasje.

Bij een mooie overhemd en bijpassende jasje, hoort natuurlijk ook een mooie pantalon. Er zijn verschillende soorten pantalons en het mooie van een goede pantalon, is dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Ik ben persoonlijk fan van de geruite pantalons. Deze passen mooi bij de outfit die gedragen worden en werkt ook nog eens mee aan de stijl.

Bij een nette outfit, horen ook bijpassende nette schoenen. Ook zeer belangrijk. Je moet geen sneakers gaan dragen met een nette outfit. Ga daarom voor nette schoenen in de kleuren die jou het meest schikken. De kleuren zwart en bruin zijn uitstekende keuzes, omdat deze altijd goed zijn te combineren.