Tip: Kunststof kozijnen Terneuzen

Helaas waren onze kozijnen verrot, dus zijn we opzoek gegaan naar kunststof kozijnen. In ben vervolgens op internet gaan kijken voor bedrijven die kozijnen plaatsen. Na een aantal website te hebben vergeleken kwam ik uit bij Kunststof kozijnen Terneuzen. Het bedrijf heeft een goede website en op internet staan een hoop goede recensies over het bedrijf. Zo staat er het volgende.

  1. Goede service.
  2. Leveren kwaliteit.
  3. Hebben scherpe prijzen

Dat zijn natuurlijk positieve reacties over Kunststof kozijnen Terneuzen. Ik wilde daarom graag en afspraak maken en kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.

De afspraakribar

Tijdens de afspraak voelde alles heel vertrouwt. Ze stonden mij prettige te woord en hebben het een en ander doorgesproken. Toen ze alles gingen afmeten konden ze een prijsindicatie geven. Ik had persoonlijk verwacht dat ik stukke meer kwijt zou zijn. Ik had namelijk al meerdere offertes ontvangen en die waren beduidend hoger. 

Akkoord

Samen met mijn vrouw was ik het eens, dus hebben we akkoord gegeven aan het bedrijf. Ze zijn direct aan de slag gegaan en met een halve dag waren ze al klaar. Ze verrichten goed werk en alles gebeurt zeer professioneel. Simpelweg echt een aanrader!