Overnachten in Nijmegen groot succes

overnachten in Nijmegen

In de winter ben ik samen met mijn partner een weekendje erop uit geweest. We kozen ervoor om een weekendje erop uit te gaan omdat we meer tijd voor elkaar verdiende. Omdat we beide een drukke baan hebben, hebben we niet altijd even veel tijd voor elkaar. Toen mijn man met het idee kwam een keer een weekendje weg te gaan, ging ik gelijk akkoord. Ik vond het erg romantisch dat hij dit vroeg en dat hij überhaupt op dit idee kwam.

Overnachten in Nijmegen ontzettend leuk ideeovernachten in Nijmegen

Waar we heen gingen wilde hij eerst nog niet zeggen, maar uiteindelijk vertelde hij me dat we gingen overnachten in Nijmegen. Overnachten in Nijmegen klonk mij als muziek in de oren. Ik kwam hier vroeger wel eens toen ik nog in de Betuwe woonde. Ik vond het erg leuk om terug te gaan naar die plek omdat ik daar veel herinneringen heb.

‘’Veel tijd aan elkaar kunnen besteden’’

Overnachten in Nijmegen was uiteindelijk een groot succes. Het hotel was erg schoon en erg gezellig ingericht. Het voldeed gewoon volledig aan al onze eisen. Het uitzicht was ook prima en we bevonden ons op loopafstand vanaf het centrum. De herinneren heb ik weer op kunnen doen en ik en mijn man hebben veel tijd aan elkaar kunnen besteden.