Verras vriend of familie met een saunabon van Thermen

Saunabon

Een saunabon? Wie wil dat nou niet. De sauna. Wie is er niet gek op? Bij de Thermen Nijmegen heb je niet alleen de keuze uit sauna, maar ook uit wellness behandelingen zoals massages en make-up behandelingen. Je kunt zowel jezelf als een ander de bon geven/sturen. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten op de website van Thermen Nijmegen en de waarde van de sauna bon invullen en dan wordt de bon naar je toegestuurd.

Arrangement

Arrangementen aanbod 1

De arrangementen zijn onderverdeeld in verschillende soorten. Er is bijvoorbeeld een keuze-arrangement. Bij dit arrangement stel je je eigen behandelingen samen en krijg je meer dan 20% korting. Daarnaast is er een midweek-arrangement dat beschikbaar is van maandag tot en met donderdag. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je een tripje Limburg hebt gepland en vaker langs dit wellness resort wilt komen.

Gezond

Arrangementen aanbod 2

Verder heeft het resort een All-inclusive arrangement. Dit assortiment biedt toegang tot alle wellness onderdelen naar keuze en kost €89,50 per persoon. Voor een hele dag genieten, is een all-inclusive arrangement een echte aanrader. Ook bevat dit arrangement een cadeautje na afloop. Ook is er een lunch arrangement. Deze bevat een maaltijd met daarnaast het gebruik van de zonnebank of massagestoel naar keuze. Ten slotte is er nog het High Tea arrangement. Deze kost €39,50 per persoon en €65,- voor twee!

Thermen Nijmegen

Thermen Nijmegen heeft een ruim assortiment aan behandelingen en een heerlijk restaurant om na/tijdens het verblijf te genieten van heerlijke maaltijden. Ga nu snel naar de website om te reserveren of neem telefonisch contact op voor een afspraak. Voor jezelf of voor een ander, met een saunabon van Thermen Nijmegen maak je iedereen blij. Benieuwd wat je verder allemaal bij Thermen kan doen? Op de website vind je alle mogelijkheden terug, zoals de verschillende massages, terug.