Eenvoudig zelf geboortekaartjes maken

kaarten

 

foto-kaartVoor alle aanstaande ouders die dit lezen heb ik een hele leuke tip. Mijn tip is om voor zelf geboortekaartjes maken te kiezen inplaats van die standaard geboortekaartjes. Op deze manier kan je er voor zorgen dat het geboortekaartje uniek is en dat is heel erg leuk om op terug te kijken.

Kisscards

Als je op het internet op zoek gaat naar “zelf geboortekaartjes maken” dan krijg je heel erg veel zoekresultaten. De website die ik destijds heb gebruikt is van Kisscards. Wat mij heel erg aansprak aan de website van Kisscards was het grote aanbod kaartjes en de optie om natuurlijk je eigen geboortekaartjes te maken.

 

Het geboortekaartje dat ik destijds besteld heb voor de geboorte van mijn tweeling heb ik gedeeltelijk zelf ontworpen. Eigenlijk was ik begonnen met een vast concept en daaraan heb ik een aantal aanpassingen gedaan.

De kaartjes kon ik proef bestellen, zodat ik zeker wist dat de kaartjes voldeden aan mijn wensen. Toen ik de proefdruk binnenkreeg heb ik nog een aantal dingen verandert, maar daarna was die ook perfect.

Iedereen vond de geboortekaartjes geweldig. Het leuke aan de bestelling vond ik dat het ook nog eens heel erg voordelig was!