Cleanroom stoelen koop je bij Amelectric

Ben je op zoek naar cleanroom stoelen? Dan ben je bij Amelectric aan het juiste adres. Dit bedrijf levert goede kwaliteit werkstoelen aan diverse bedrijven. Een werkstoel van Amelectric is een echte allrounder.

Stoelen die voldoen aan strenge eisen

cleanroom stoelenWanneer er gewerkt wordt in een cleanroom, zijn er een aantal strenge eisen waar aan voldoen moet. De omstandigheden in de ruimte moet namelijk optimaal zijn. De Cleanroom stoelen die Amelectric produceert en verkoopt, voldoen aan deze strenge eisen en dragen zo bij aan de kwaliteit van het proces. Voordat de stoelen gecertificeerd zijn, zijn deze eerst uitvoerig getest en onderzocht. Dit betekent dat je dus echt een goede kwaliteit kunt verwachten. De stoelen voldoen aan de volgende standaards:

  • Lucht zuiverheid klasse 3 conform DIN EN ISO 14644-1
  • Lucht zuiverheid klasse 1 conform US Fed. St. 209
  • Bepalingen in de EU GMP-richtlijnen
  • ESD metingen conform de EN61340-5-1

Tevens comfortabel

Bij ons in het bedrijf hebben we speciale cleanroom stoelen. Naast dat deze goed van kwaliteit zijn, zitten ze ook nog eens comfortabel. De stoelen zijn verstelbaar, waardoor je ze kunt gebruiken op verschillende werkhoogten. Dus ben jij op zoek naar goede stoelen voor in een cleanroom? Dan raad ik Amelectric zeker aan!