Verbouwen en schilderen

aannemer in hilversum

Ben je van plan om je complete woning, of alleen een ruimte te verbouwen moet je rekening houden met veel zaken. Vaak moet je verschillende diensten regelen, je kunt dan denken aan de verbouwing zelf maar ook het schilderwerk. Wil je een aannemer in Hilversum die dit beide voor je kunt verzorgen, dan ben je bij oxavix.nl zeker aan het goede adres. 

aannemer in hilversum

Ook voor eigen ontwerpen

Oxavix.nl is niet zomaar een aannemer in Hilversum, je kunt er niet alleen gebruik van maken voor een verbouwing. Ook wanneer je een maatwerk salontafel, eethoek of ander interieurstuk wilt laten maken, een nieuwe keuken of een kastje voor op zolder wat schuine hoeken moet hebben. Je kunt werkelijk overal voor terecht bij het aannemersbedrijf. 

Schilderwerk binnen en buiten

Nadat je kamer of keuken is verbouwd, moet er vaak nog worden geschilderd. De aannemer in Hilversum kun je voor deze klus ook inhuren, zowel schilderwerk als binnen en buiten wordt op een professionele manier voor je gedaan. Met de beste verf wordt de klus perfect afgewerkt zodat je er nog lang van kunt genieten. Ook voor het spuiten van wanden en plafonds, wil je advies voor je verbouwing? Zij komen vrijblijvend langs om je te informeren.