Als je benieuwd bent naar onze opties voor je plat dak, dan kunnen wij je daar altijd goed over informeren en dat is geheel vrijblijvend. Het is zelfs mogelijk dat wij naar je toe komen en dan kunnen wij even het dak op om na te gaan hoe dat de huidige omstandigheden zijn. Hier maken wel veel mensen gebruik van, want zo kunnen wij namelijk advies op maat geven. Is er een beginnende lekkage of moet dakbedekking vervangen worden? We zullen het direct zien en dan geven wij je aan wat de mogelijkheden die we voor je hebben en wat de bijbehorende kosten zijn. Van daaruit kun je beslissen wat je wil doen en wanneer het nodig is kunnen wij bepaalde werkzaamheden ook direct uitvoeren.

Besteed plat dak isoleren uit

Als je een plat dak wilt isoleren, dan is het aan te raden om dat werk uit te besteden aan de specialist. Er komt namelijk heel wat bij kijken en het is voor jou ook fijner als je zelf het dak niet op hoeft en er geen omkijken naar hebt. Bij ons heb je namelijk garantie op alle werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd.

Als je over de oude laag dakbedekking laat plaatsen dan kost dat vaak rond de 1200-1500 euro per 50 m2. Maar als je het oude eerst laat verwijderen dan kost het vaak rond de 3000 euro. Van materiaal veranderen kan ook dan en betaal je vaak ook wat meer namelijk 5000 euro / 50 m2. Offertes aanvragen is daarom het beste wat je kunt doen want dan weet je precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak en wat de kosten zijn. Als je vragen hebt dan horen we dat ook graag en dan kunnen wij je snel verder helpen.